INI RAHSIA LEBIH 105,678 JEJAKA DI MALAYSIA KEMPISKAN PERUT 9 KALI GANDA LEBIH CEPAT DARI BIASA!!

5 SAAT JER..

Sarung Slimming Vest ni, TERUS NAMPAK FIT, TEGAP DAN HENSEM SEMACAM!

  • Tak perlu lagi DIET
  • Tak perlu lagi SENAMAN
  • Tak perlu lagi MAKAN SUPLIMEN
  • Tak perlu lagi SEDUT LEMAK

Anda ada masalah macam ni kan

Perut Buncit

Lemak Menggelebeh

Malas Diet

Gynaecomastia

Berat Berlebihan

DAH CUBA BERMACAM-MACAM CARA TAPI PERUT TETAP TERJOBOL DAN MAJU KEDEPAN?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti lelaki seluruh dunia ambil untuk kesan yang cepat:

Workout

Stress dan membebankan betul dengan komitmen workout ni kan? Mana ada masa.. Kalau tinggal, sehari dua je, lemak naik semula!

Diet Ketat

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten. Yelah, masa dahla tak banyak. Apa lagi nak beli barang, lepastu masak ikut menu diet tu. Fuhh seksa betul diet ni kan!​

Supplement

Dah banyak duit 'invest' untuk supplement , lemak yang cair sikit jer. Kalau tinggal, confirm lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu jer?

Sedut Lemak​

Masa operate dahla sakit, seminggu lepas operate pun sakit masih tak hilang. Dahla mahal, membahayakan dan berisiko pulak tu.​

Dah banyak duit habis untuk dapat badan idaman, tapi still tak dapat hasil yang kita nak, kan?

Dah lah mahal, sakit pulak tu! Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling MURAHSENANGSELAMAT dan BERKESAN?

MEMPERKENALKAN!!

Kelebihan Slimming Vest kami:

  • Material selesa dipakai
  • Tak panas dan berpeluh
  • Mudah dipakai
  • Pakai di rumah atau pejabat
  • Orang lain tak perasan
  • Effektif untuk hilangkan tayar spare
  • Tak perlu tahan nafas lagi
  • Boleh bergambar dengan yakin
  • Mengurangkan ukur lilit pinggang
  • Juga menyokong tulang belakang

Siapa patut gunakan Slimming Vest Revomen

  • Mereka yang nak cepat kempiskan perut tanpa side effect
  • Mereka yang susah nak kawal selera makan
  • Mereka yang nak rawat masalah posture badan.
  • Mereka yang nak kelihatan 3 kali lebih tegap dan segak
  • Mereka yang tak suka makan suplimen untuk kurus

Ukuran size (S, M, L, XL, dan XXL)

Dah lebih daripada

0
pengguna yang BERPUAS HATI dengan produk kami!

Betul ke Slimming Vest Revomen ni berkesan?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas..

BERITA BAIK UNTUK ANDA!!

Jika anda order sekarang kami berikan 3 Special Freegift EXTRA bernilai RM83 secara PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Freegift #1 Free Postage

Bernilai RM15

Freegift #2 Bamboo Cotton Boxer

Bernilai RM19

Freegift #3 8Pack Slimming Cream

Bernilai RM49

Produk ini mempunyai 100% Jaminan Pulangan Wang Dikembalikan Tanpa banyak Soal!

Kami sangat yakin Slimming Vest Revomen mampu membantu untuk mengempiskan perut dan menambah keyakinan anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali kempis dan segak secara 'natural'.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 71% diskaun dan 3 special freegift ini, klik button 'Order Sekarang' di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM99 sehelai dan tiada bonus akan diberikan.

Tiada Caj Pengahantaran

100% percuma ke seluruh Malaysia

Pembayaran Selamat

Perindungan data daripada penipuan dan pencerobohan. Pembelian yang lebih terjamin dan terpelihara.

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk kami

Tukar Saiz Percuma

Boleh tukar saiz secara percuma dalam tempoh 7 hari bekerja setelah terima produk.

Boleh tukar secara percuma dalam masa 7 hari bekerja selepas terima barang

Singlet ni hanya sesuai untuk lelaki sahaja

Terjamin selesa. Semua material yang digunakan adalah berkualiti dan tidak menyebabkan kulit melecet, panas atau gatal-gatal

Sehelai Slimming Vest ni boleh tahan 12-18 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.

Ya betul, singlet/vest ni instant effect. Lepas pakai je terus nampak kempis. Kesan jangka masa panjang pula produk ni dapat mengempiskan perut dan turunkan berat badan dengan setiap hari penggunaan serta kesan kempis tersebut adalah kekal. So maksudnya ada 2in1 effect. Instant effect & long term effect 😉

Boleh. Disarankan basuhan tangan. Tak digalakkan guna mesin basuh atau dryer.

Ya betul, sekiranya selalu pakai, perut kita akan jadi kempis kekal. Sebab dalam Slimming Vest ini akan bantu memampatkan perut. Apabila perut mampat dan padat, kita akan terasa cepat kenyang semasa makan. Kurang makan berlebihan akan membantu menurunkan berat badan.

Boleh pakai 8 jam hingga 12 jam. Boleh pakai semasa kerja, beriadah, bersukan , beribadat mahupun bersosial. Sesuai dimana sahaja dan bila-bila masa sahaja.

Boleh, Slimming Vest ni bukan sahaja untuk mengempiskan perut, tetapi sesuai juga sebagai back support dan menjaga posture badan selain mencegah slip disc atau kecederaan pada bahagian pinggang dan belakang.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +601124050682